• تبلیغات
  • نویسنده:
  • زمان مطالعه : ۱۰ دقیقه
  • تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۱۳

آموزش 0 تا 100 برندسازی مجدد به بهترین روش

به‌طورکلی برندهای زیادی در بازار وجود دارند و بعضاً ممکن است به دلایل مختلف دچار تغییر، تحول و دگرگونی اساسی شود. از آنجایی که تمامی کسب و کارها با توجه به تورم و نوسانات بازار دچار یک سری مشکلات می‌شوند، همواره نیاز به برند سازی مجدد و یا بازسازی برند احساس می‌شود. علاوه بر این تغییرات اقتصادی و میزان رقبا سبب شده تا رقابت به‌صورت تنگاتنگ انجام شود.

به همین دلیل صاحبان برند می‌توانند با استفاده از نکات برندسازی مجدد نسبت به نوسازی و ترمیم برند خود به‌صورت دلخواه اقدام کنند. مسلماً تغییرات ایجاد شده در برند بی تأثیر نخواهد بود و یک رونق اقتصادی چشمگیر در زمینه کسب و کار ایجاد می‌نماید. با توجه به اهمیت مبحث برندسازی مجدد، به بیان نکاتی در این زمینه می‌پردازیم.

اگر میخواهید در مورد برندینگ بیشتر بدانید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله برندینگ چیست را مطالعه کنید.

برندسازی مجدد چیست؟

برند سازی مجدد در اصل ایجاد یک تغییر و نگاه جدید به برند در مورد یک محصول یا کالای خاص است. این روش به منظور متمایز ساختن محصول نسبت به سایر رقبا مورد استفاده قرار می‌گیرد. بازسازی برند صرفاً شامل تغییر لوگو نیست؛ بلکه با توجه به نیاز ممکن است نام، بسته بندی و روش بازاریابی نیز تغییر یابد. با این کار برند به نوعی مدرن‌تر شده و مطابق با نیاز و نظر مشتریان وارد بازار می‌شود. امروزه با توجه به حجم زیاد برندهای موجود در بازار، نوسازی برند یکی از استراتژی‌های مؤثر در جهت افزایش مشتری و میزان فروش به شمار می‌رود.

اگر بخواهیم یک نمونه برند سازی مجدد را مثال بزنیم، می‌توانیم از تولید کنندگان لباس و پوشاک نام ببریم. در این حوزه افراد زیادی مشغول به فعالیت هستند و با توجه به اینکه رقابت شدیدی بین آن‌ها وجود دارد، به‌طور مستمر بازار را رصد نموده و با بازسازی برند و تولید محصولات جدید متناسب بارنگ سال و دیگر ویژگی‌ها سعی می‌کنند تا بیشترین میزان فروش و تقاضا را به برند خود اختصاص دهند.

قطعاً کسانی در این راه موفق‌تر هستند که با ایده‌های جدید و متناسب با نیاز روز جامعه بتوانند در این مسیر پیش بروند.

پیشنهاد می کنیم در مقاله دیگر ما با عنوان  تعریف برند مراجعه کنید.

[irp posts=”11057″ ] برندسازی مجدد

افزایش مزیت‌ های رقابتی تنها با بازسازی برند

برند در واقع چهره عمومی از کسب و کار شما را در معرض دید مشتری و مخاطب قرار می‌دهد. بدین جهت شما می‌توانید با برندسازی مجدد و تولید یک برند پویا و زنده متناسب با نوسانات بازار تغییر نموده و در فراز و نشیب های بازار کمتر دچار زیان شوید. همواره مشتریان به دنبال برندهای جذاب و محصولات با کیفیت هستند بنابراین قبل از تغییر برند می‌بایست محصولی یا خدمتی نوین و با کیفیت در اختیار مخاطب قرار دهید.

در این صورت قطعاً نوسازی برند نتیجه خواهد داد. زیرا در کنار شکل، طرح و مدل برند، کیفیت و طول عمر محصول تولیدی از اهمیت بالایی برخوردار است.

از طرف دیگر در صورتی که سازنده نرم افزار و اپلیکیشن های موبایل و کامپیوتر هستید، با طراحی برنامه‌های کاربردی و کم حجم می‌توانید نظر مخاطبان بیشتری را جلب نموده و به درآمد بیشتری برسید. به زبان ساده‌تر می‌توان گفت کیفیت و کارایی محصول تولیدی از اصلی‌ترین نکات برندسازی مجدد به شمار می‌آید و تضمین کننده بازدهی برند شما خواهد بود.

پیشنهاد می شود حتما مطلب ما در خصوص داستان برند چیست را مطالعه نمایید.

[irp posts=”10716″ ]

توسعه‌ بلند مدت بازار

همواره بازار به‌صورت روزانه و لحظه دارای نوساناتی است. به همین دلیل برندهایی می‌توانند متناسب با بازار پیش رفته و در این اوضاع اقتصادی موفق شوند، که بر اساس توسعه بلندمدت بازار نسبت به برند سازی مجدد اقدام کنند. البته به یاد داشته باشید که نحوه بازسازی برند و مخاطب پذیری آن حائز اهمیت فراوانی است. بعضاً مشاهده شده که نوسازی برند انجام شده، اما تأثیر مناسبی در روند فروش و جذب نظر مخاطب نداشته است.

در این گونه موارد می‌توان گفت به نکات برند سازی مجدد توجهی نشده و فقط برند تغییر یافته است. به عبارت دیگر در زمان ایجاد تغییر و تحول در برند حتماً نیاز جامعه و مشتریان خود را مدنظر قرار داده و بر اساس آن اقدامات لازم را انجام دهید.

نکات برندسازی مجدد

نکات مهم درباره برند سازی مجدد

1- یافتن علت بازسازی برند

قبل از بازسازی برند می‌بایست علت آن را مشخص کنید و بر اساس آن برند موردنظر را تغییر دهید. یکی از دلایل عدم موفقیت در زمینه برندسازی مجدد، عدم آگاهی از علت آن است. شما می‌توانید بر اساس زمینه فعالیت، خدمات یا محصولات، مشتریان، بازار فروش و … نسبت به نوسازی برند اقدام کنید. زیرا هر محصول با توجه به نیاز جامعه، مخاطبان خاصی را شامل می‌شود و از این رو شرایط تغییر برند متفاوت خواهد بود.

به‌طور مثال نوسازی یک برند تولید کننده لباس به نسبت با یک برند سازنده اپلیکیشن های موبایلی متفاوت است. به این دلیل که مصرف کنندگان هر یک از این محصولات قشر خاصی از جامعه هستند و با نگاهی متفاوت نسبت به خرید محصول موردنظر خود اقدام می‌کنند.

2- با تحقیق دقیق و همه جانبه، نیاز شرکت یا برند خود را پیدا کنید

همان طور که در ابتدا نیز به آن اشاره کردیم، قبل از اینکه برند تجاری خود را تغییر دهیم، باید نیاز شرکت را در خصوص بازسازی برند پیدا کنیم. پس از یافتن نیازهای روز شرکت یا برند می‌توان با تولید یک برند یا محصول جدید، گامی مؤثر در جهت پیشبرد اهداف اقتصادی خود و مجموعه برداشت. بنابراین قبل از انجام هر تغییر در برند و محصول، تمامی شرایط را بسنجید. برای اینکه در این راه راحت تر به نتیجه برسید می‌توانید از موفق‌ترین نمونه برند سازی مجدد در زمینه فعالیت خود کمک بگیرید.

با مطالعه و بررسی روش برند سازی مجدد آنان قطعاً به یک نتیجه مطلوب در این زمینه خواهید رسید. توجه داشته باشید نتیجه تحقیقات نقش بسزایی در میزان موفقیت شما در نوسازی برند دارد. به عبارت دیگر می‌توان گفت این مرحله یکی از مهمترین نکات برند سازی مجدد محسوب می‌شود و به نوعی کلید اصلی موفقیت شما در این راه خواهد بود.

3- تخمین زدن هزینه‌ های بازسازی برند

در این بخش باید تمامی کارها و هزینه‌های مورد نیاز برای برند سازی مجدد روی کاغذ آورده شود. پس از با یک حساب سر انگشتی خواهید فهمید که آیا بازسازی برند مقرون به صرفه خواهد بود یا خیر؟ زیرا پس از برند سازی افراد به دنبال افزایش مخاطب و مشتری و در پی آن رونق اقتصادی در کسب و کارشان هستند. شما باید بسنجید که آیا با توجه به هزینه‌ای که می‌کنید، برند شما در آینده پاسخگوی نیاز شما و مخارج نوسازی برند خواهد بود؟

اگر پاسخ سؤال مثبت باشد، که رویکرد درستی را در پیش رو گرفته‌اید و قطعاً موفق خواهید شد. در غیر این صورت می‌بایست در نحوه و میزان هزینه‌ها تجدید نظر کنید و یا زمان بازسازی برند را به زمان دیگری موکول کنید.

مطلب ما در خصوص برند سازی شخصی را مطالعه نمایید . نمونه برندسازی مجدد [irp posts=”11009″ ]

4- تقسیم وظایف و تعیین مسئولیت برای هر یک از اعضای تیم

به‌طورکلی کارهای گروهی به نسبت سریع‌تر و بهتر از کارهای انفرادی انجام می‌شوند. بدین جهت که هر یک از افراد گروه وظیفه مشخصی را انجام می‌دهند. شما نیز در زمان برند سازی مجدد می‌بایست یک گروه تشکیل داده و برای هر یک از اعضاء مسئولیتی تعیین کنید. مطمئناً در این صورت زودتر به نتیجه می‌رسید و فرآیند بازسازی برند سریع‌تر انجام می‌شود.

برخی از سوالات رایج :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *