• تبلیغات
  • نویسنده:
  • زمان مطالعه : ۱۰ دقیقه
  • تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۱۵

صدای برند چیست + 13 نمونه خارجی | بررسی تاثیر صدای برند

امروزه با توجه به گستردگی دامنه فعالیت برندها، افراد اغلب به دنبال برندهای معتبر و قابل اعتماد هستند. به طورکلی برندهای معتبر مأموریت، صدا و لحنی واضح و ثابت دارند. بدین جهت توسعه این ویژگی‌ها سبب افزایش تعداد مشتری و ارتباط مستحکم بین برند و مخاطبانش می‌گردد.

حال این سؤال پیش می‌آید که صدای برند چیست و چه اهمیتی برای صاحبان برند دارد؟ کاربرد صدای برند در چه زمینه‌هایی است؟ اهمیت صدای برند چه زمانی مشخص می‌شود؟ و هزاران سؤال دیگر. برای پاسخ به سؤالات می‌بایست به مفهوم صدای برند و اهمیت آن در شناساندن برند موردنظر به مخاطب است. البته هدف از شناخت تنها پی بردن به معنی صدای برند نیست.

بلکه صاحب برند باید با شناسایی استراتژی‌های بازار و نیاز جامعه همواره این ویژگی‌ها را به صورت منعطف تغییر داده و به نظر مخاطب نزدیک کند. در این صورت برند تولید شده برای مصرف کننده جدید و به روز است. در این حالت نیازی نیست وقت زیادی را برای تبلیغ و بازاریابی صرف کنید. زیرا خود مخاطبان روزانه تغییرات برند شما را رصد می‌کنند و به نحوی مشتری دائمی خدمات یا محصولات شما می‌شوند.

صدای برند چیست؟

صدای برند چیست؟

به طوری کلی صدای برند شصخیت خاص و متفاوت یک برند برای برقرار ارتباط با مخاطبان است. با توجه به اهمیت صدای برند می‌توان گفت صدای برند شخصیت و ارزش برند شما را نشان می‌دهد. شما با انتخاب کلمات، و جمله مناسب و به ترتیب قرار دادن آن‌یک محتوای صوتی تولید می‌کنید. پس از آن با قرار دادن محتوای صوتی (صدای برند) در وب سایت، شبکه‌های مجازی و … محصول یا خدمات خود را بیش از پیش به مخاطب معرفی می‌کنید.

با این کار نه تنها طرفداران برند افزایش می‌یابند، بلکه در پی آن درآمد شرکت به‌وسیله تقاضای بیشتر از جانب مخاطبان، افزایش خواهد یافت. به عبارت دیگر می‌توان گفت کاربرد صدای برند در زمان و موقعیت مناسب یک تغییر و تحول اساسی در برند ایجاد می‌کند. تا جایی که اکثر شرکت‌هایی که دچار مشکلات اساسی در زمینه بازاریابی و فروش کالا یا خدمات هستند، این راه را برای افزایش مخاطب و درآمد برمی‌گزینند. پیشنهاد می شود مطلب ما در خصوص برندسازی مجدد و انواع برند را مطالعه نمایید.

صدای برند؛ تنها ماهیت صوتی ندارد و بخشی از برند محسوب می‌شود

یکی از اشتباهات فاحش و اساسی مه صاحبان کسب و کارهای تازه تأسیس و نوپا انجام می‌دهند، عدم آگاهی از صدای برند است. به طور کلی پی بردن به اینکه “صدای برند چیست” تا حد زیادی می‌تواند شما را در رسیدن به اهدافتان یاری کند. این روزها صاحبان برند دوست دارند، مخاطبان آن‌ها روز به روز بیشتر شود و در کنار آن به درآمدهای میلیونی دست یابند. باید بدانید تنها زمانی در این راه موفق خواهید شد که نیاز روز جامعه را بدانید و براساس آن نسبت به تولید یا تغییر برند خاص خود اقدام کنید. بنابراین می‌توان گفت صدای برند تنها یک فایل صوتی نیست؛ بلکه بخشی از برند بوده و تا حد زیادی می‌تواند در موفقیت صاحب برند مؤثر باشد.

با استفاده از صدای برند، با مخاطبان خود صحبت کنید، خصوصیات، ویژگی‌ها و امکانات محصول یا خدمات خود را به آن‌ها معرفی کنید. پس از آن روند رو به رشد افزایش مخاطب و حجم فروش محصولات روبرو خواهید شد. صدای برند به نوعی یک رسانه تبلیغاتی و رابط بین صاحب برند و مخاطب محسوب می‌شود. هر چه این صدا رساتر و گیراتر باشد، قطعاً نفوذ بیشتری دارد و مخاطبان بیشتری را جذب خواهد کرد.

بدین جهت برای ایجاد یک تغییر و تحول اساسی در برندتان، اهمیت صدای برند را فراموش نکنید و در این مسیر از آن استفاده کنید. مطمئناً استفاده صحیح و به موقع از صدای برند، بی‌تأثیر نخواهد بود. پرسنال برندینگ نوعی از برندینگ است که در مقاله ای اختصاصی به ان پرداختیم.

اهمیت صدای برند

چگونه دای برند تولید کنیم؟

همواره طراحی و تولید یک برند خاص چالش‌هایی را برای صاحب آن به وجود می‌آورد. از همه مهم‌تر اینکه در این راه فراز و نشیب‌های فراوانی وجود دارد و باید با عزمی راسخ و خستگی ناپذیر در جهت رسیدن به هدف نهایی تلاش کرد. اکنون که با مفهوم سؤال “صدای برند چیست” آشنا شدید، می‌بایست مراحل تولید صدای برند را بدانید. در مورد اهمیت برندینگ، بیشتر بخوانید. به طور کلی روش تولید صدای برند عبارت است از:

– ارائه تعریف دقیق از شرکت و شرح وظایف آن در ابتدا و قبل از اینکه بخواهیم یک برند تولید کنیم، باید بدانیم که شرکت در چه زمینه ای فعالیت دارد؟ چه محصولاتی تولید می‌کند؟ و چه وظیفه‌ای را در سطح شهر، استان و کشور انجام می‌دهد؟ برا این اساس می‌توان به یک جمع بندی کلی درباره زمینه فعالیت شرکت و محصول یا خدمات تولیدی رسید. پس از آن می‌توانیم با تولید فایل صوتی شرکت و محصولات آن را به مخاطب معرفی کنیم.

– ایجاد یک فضای مناسب برای ارائه صدای برند و پاسخگویی به سؤالات مخاطبان در این مرحله می‌بایست با ایجاد یک بستر مناسب و پویا، صدای برند تولید شده را در معرض دید مخاطب قرار دهیم. در این راستا می‌توانید از وب سایت، شبکه‌های مجازی، برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی، روزنامه و مجلات استفاده کنیم. اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات سایت‌ها و شبکه‌های مجازی نظیر واتساپ، اینستاگرام، تلگرام، آی گپ، سروش، ایتا و … زودتر از بقیه گزینه‌ها جواب می‌دهد و تأثیر بیشتری خواهد داشت.

علاوه بر این تبلیغ در تلویزیون و رادیو به نسبت هزینه بردار بوده و مستلزم صرفه هزینه زیادی است. همان‌طور که می‌بینید این روزها کاربرد صدای برند در فضای مجازی و سایت‌های تبلیغاتی به یک راه برای کسب درآمد تبدیل شده است و عده زیادی در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

– نظرسنجی از مخاطب شما می‌توانید در پایان هر فایل متنی یا صوتی که در سایت‌ها و شبکه‌های مجازی قرار می‌دهید، یک نظرسنجی از مخاطبان و دیگر کاربران انجام دهید. با این کارخواهید فهمید که بازدیدکنندگان تا چه اندازه از برند و محصولات شما راضی هستند. در ادامه بر اساس آماری که از این طریق به دست می‌آید، می‌توان نسبت به ایجاد تغییر در ساختار شرکت، تغییر یا تولید محصول جدید اقدام کرد. علاوه بر این بر اساس مفهوم اینکه “صدای برند چیست” و نظرسنجی‌های انجام شده به نقاط قوت و ضعف خود در زمینه بازاریابی و فروش کالا یا خدمات پی می برید و می‌توانید درصدد رفع یا تصحیح آن‌ها برآیید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *