بازاریابی شبکه های اجتماعی این روزها به سیستم قدرتمندی به منظور استفاده تمامی مشاغل در راستای جلب مشتری تبدیل شده است. مشتریان با استفاده از بازاریابی شبکه های اجتماعی با مارک های تجاری ارتباط برقرار می کنند و این روزها اگر کسب و کاری نتواند به طرز صحیحی با سیستم عامل های مانند فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و پینترست با مشتریان ارتباط برقرار کند قطعاً بازار رقابت را به حریفان خود واگذار می کند.
بازاریابی شبکه اجتماعی چیست؟
بازاریابی شبکههای اجتماعی (SMM) یک استراتژی بازاریابی آنلاین است که بر اساس استفاده از شبکههای اجتماعی برای ارتباط با مشتریان، تبلیغات، و ایجاد آگاهی از برند، محصول یا خدمات است. این روش شامل انتشار محتوای جذاب، تبلیغات مستقیم و غیر مستقیم، مسابقات و رویدادها، ارتباط مستقیم با مشتریان و پاسخ به نظرات و سوالات آنها میشود. هدف اصلی SMM، افزایش نامآشنایی، ارتباطات برند، و افزایش فروش از طریق حضور فعال در شبکههای اجتماعی میباشد. این روش به طور گسترده در صنعتهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد و باعث افزایش تعاملات مشتریان با برند و افزایش فروش میشود.
پیشنهاد می شود مقاله تدوین استراتژی بازاریابی را مطالعه نمایید.
اگر میخواهید درمورد اینفلوئنسرها بیشتر بدانید به شما پیشنهاد میکنیم مقاله شغل اینفلوئنسر چیست را مطالعه کنید.
استراتژی بازاریابی شبکه های اجتماعی
داشتن یک استراتژی خاص در این نوع از بازاریابی از اهمیت بالایی برخوردار است. در واقع شما قبل از این که اقدام به پست کردن هر اطلاعاتی در رسانه های اجتماعی خود کنید باید در مورد اتخاذ استراتژی بازاریابی شبکه های اجتماعی مناسب برای تجارت خود فکر کرده باشید. به منظور اتخاذ استراتژی مناسب در بازاریابی شبکه های اجتماعی باید موارد زیر را رعایت کنید:
1. هدف خود را تعیین کنید
به این موضوع فکر کنید که چگونه رسانه های اجتماعی می توانند به شما در دستیابی به اهداف تجاریتان کمک کنند؟ شاید تا کنون متوجه شده باشید که برخی از مشاغل از رسانههای اجتماعی به منظور افزایش آگاهی از برند تجاری خود استفاده میکنند اما برخی دیگر از آنها به منظور افزایش بازدید و فروش وب سایت دست به انجام این کار می زنند. در واقع رسانه های اجتماعی می توانند به شما کمک کنند تا علاوه بر ایجاد آگاهی از برند بتوانید با مشتریان خود تعامل بیشتری برقرار کنید.
2. تعیین کنید که می خواهید روی کدام رسانه اجتماعی بیشتر فعال باشید
همانطور که میدانید این روزها تعداد سیستم عامل های رسانه های اجتماعی بیشتر از گذشته شده است و شما می توانید در پلتفرم هایی مانند اسنپ چت، یوتیوب، پینترست، لینکدین، فیسبوک و اینستاگرام به فعالیت بپردازید. گذشته از مواردی که در بالا برایتان ذکر کردیم این روزها سیستم عامل های پیام رسان اجتماعی مانند تیک تاک و تامبلر نیز در میان جوانان غوغا به پا کرده اند و بهتر است تا استراتژی مناسب کارکرد خود با این برنامه های جدید نیز در نظر بگیرید.
3. مشخص کنید که می خواهید چه نوع محتوایی به اشتراک بگذارید
از خود بپرسید که چه نوع محتوایی مخاطب مورد نظر شما را به بهترین وجه ممکن به سمتتان جذب می کند؟ آیا استفاده از تصاویر، فیلم ها و یا پیوندها می تواند در این راستا به من کمک کند؟ از محتوای آموزشی استفاده کنم یا سرگرم کننده؟
شما با پرسیدن و پاسخ دادن به این سوال ها از خود می توانید انواع استراتژی مناسب در زمینه درج محتوا در رسانههای خود را پیدا کنید.
معرفی انواع بازاریابی شبکه های اجتماعی
علی رغم باورهای عمومی باید به شما بگویم که میزان بازده استفاده از تمامی سیستم عامل های رسانه های اجتماعی با یکدیگر برابر نیستند. به طور کلی امروزه در سرتاسر دنیا داشتن مهارت در زمینه استفاده از محبوب ترین پلتفرم هایی که می توان در آن ها به بازاریابی شبکه های اجتماعی پرداخت تا مبهمترینشان از اهمیت بالایی برخوردار شده است که شما به عنوان یک بازاریاب باید بتوانید شیوه صحیح استفاده از آن ها را یاد بگیرید. در واقع بازاریابی شبکه های اجتماعی جزو بازاریابی دیجیتال مارکتینگ محسوب می شوند که انواع گسترده ای دارد. در ادامه ما شما را با سه نوع بازاریابی شبکه های اجتمایی آشنا می کنیم.
- بازاریابی شبکه اجتماعی از طریق اشتراک گذاری ویدیو:
در این نوع از بازاریابی اجتماعی شما میتوانید از پلتفرمهایی مانند یوتیوب و فیسبوک استفاده کنید. - بازاریابی رسانه اجتماعی از طریق اشتراک گذاری تصاویر:
برترین پلتفرمهای حال حاضر برای اشتراک تصاویر عبارتند از اینستاگرام و اسنپچت. همچنین پینترست این روزها توانسته به جایگاه ویژهای به منظور انجام این نوع از بازاریابی برسد. - استفاده از بازاریابی شبکه اجتماعی میکرو بلاگینگ:
اگر تاکنون نام میکروبلاگینگ به گوششان نخورده است باید بگویم که با استفاده از این نوع بازاریابی شما باید اقدام به ایجاد پست هایی کوتاه و مفید کنید و در نتیجه آن را با مخاطبین خود به اشتراک بگذارید . پلتفرمهایی مانند تامبلر و یوتیوب بهترین گزینه برای انجام این کار می باشند.
بررسی اهمیت بازاریابی شبکه های اجتماعی
بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی یکی از انواع بازاریابی الکترونیکی است که این روزها مخاطبین به منظور برقراری تعامل با یک تجارت تمایل زیادی به استفاده از این گونه برنامه ها از خود نشان داده اند پس با توجه به دانستن این نکته بهتر است تا استفاده از رسانه های اجتماعی را در برنامه بازاریابی خود بگنجانند. به طور کلی هدف از انجام این گونه بازاریابی ایجاد یادآوری برند و افزایش فروش بیشتر و گاها حتی افزایش ترافیک سایت و شبکههای اجتماعی می باشد.
شما با استفاده از این نوع بازایابی می توانید روابط اجتماعی عمیق تری با مخاطبین خود برقرار کنید و همچنین این نوع از بازاریابی به شما کمک می کند تا بتوانید با استفاده از تجزیه و تحلیل رفتارهای صورت گرفته در تعامل با محصولاتتان متوجه شوید بازخورد مشتریان نسبت به شما مثبت یا منفی بوده است. همچنین شما با بازدید از رسانه های اجتماعی رقیب می توانید حرکات بعدی آن ها را حدس بزنید و به منظور دستیابی به مصرف کنندگان بیشتر در بازار کارتان با صرف هزینه ای کمتر پیروز میدان رقابت باشید.
در حقیقت یکی از دلایل اهمیت بازاریابی شبکه های اجتماعی این است که مخاطبین دیگر با استفاده از این سیستم عامل های رسانه های اجتماعی می توانند فضای گسترده ای را به منظور ابراز آزادانه عقاید خود در اختیار داشته باشد که شاخص مهمی برای دانستن نوع واکنش های مشتریان در برخورد با خدمات، محصولات و حتی شخصیت های عمومی است.
قبل از خرید پیج اینستاگرام مقاله اهمیت خرید پیج اینستاگرام را مطالعه کنید.
نتیجه گیری
در این مقاله سعی کردیم تا شما را بیشتر با اهمیت این نوع از بازاریابی آشنا کنیم. لازم است تا دوباره به شما بگوییم که با استفاده از تکنیک های بازاریابی شبکه های اجتماعی می توانید به طرز فوقالعادهای بهتر عمل کنید و در نتیجه به دستاوردهای چشمگیرتری در این راه برسید.در همین راستا بسیاری درباره خرید پیج های شبکه اجتماعی از ما سوالات زیادی میپرسند که پیشنهاد میکنیم به مطالعه مقالات آموزش هشتگ گذاری در تویتر و” خرید پیج اینستاگرام ” بپردازید.
به طور خیلی خلاصه بازاریابی شبکه های اجتماعی یا Social Media Marketing نوعی از بازاریابی اینترنتی است که شامل ایجاد و اشتراک مطالب در شبکه های رسانه های اجتماعی به منظور دستیابی به اهداف بازاریابی برند می شود.
بازاریابی در شبکه های اجتماعی شامل فعالیت هایی مانند ارسال متن، عکس، فیلم و سایر مطالبی است که همراه با تبلیغات پرداخت شده در شبکه های اجتماعی توجه مخاطبین را به سمت خود جلب می کند. با انواع مارکتینگ آشنا شوید.
سوالات متداول:
استراتژی بازاریابی شبکه های اجتماعی چیست؟
داشتن یک استراتژی خاص در این نوع از بازاریابی از اهمیت بالایی برخوردار است. در واقع شما قبل از این که اقدام به پست کردن هر اطلاعاتی در رسانه های اجتماعی خود کنید باید در مورد اتخاذ استراتژی بازاریابی شبکه های اجتماعی مناسب برای تجارت خود فکر کرده باشید. بازاریابی شبکه های اجتماعی چیست؟
از بازاریابی شبکه های اجتماعی یا همان smm در راستای بازاریابی محصولات و خدمات یک شرکت استفاده می کنند.
16 دیدگاه در “بازاریابی شبکه اجتماعی چیست؟ + کاربرد smm”