از زمانی که تجارت و تکنولوژی با یکدیگر ادغام شدند، شیوه های نوین درآمدزایی و جذب مشتری نیز توسعه پیدا کرد. امروزه وقتی به جای رفتن به بازار برای خرید وارد وب سایت های فروشگاهی می شویم، یا برای کسب اطلاعات از مقاله های آنلاین استفاده می کنیم، می بینیم که در گوشه و کنار صفحات وب، تبلیغات بسیاری قرار داده شده است.
همچنین برخی از کسب و کارهای اینترنتی برای کسب درآمد از تبلیغات کلیکی تلگرام راهاندازی میشود. سودآوری بخشی از این تبلیغات آنلاین، منوط به کلیکی است که کاربران انجام می دهند. آن چه در این مقاله به معرفی آن خواهیم پرداخت، همین بخش، یعنی تبلیغات کلیلکی است.
در مقاله ای دیگر به مزایای تبلیغات اینترنتی پرداختیم.
ppc چیست؟ PPC مخفف عبارت Pay Per Click است. تبلیغ کنندگان در این شیوه، به ازای هر کلیکی که روی تبلیغ آن ها می شود، مبلغی به سرویس دهنده پرداخت می کنند. درواقع با این روش، صاحبان سایت ها نرخ بازدید از سایت خود را به جای بالا بردن از روش های معمول فعالیت، می خرند. البته برای بالا بردن نرخ بازدید سایت باید از ترفند های افزایش بازدید استفاده کرد.
هر بار که بر روی تبلیغات کلیک می شود و بازدیدکننده ای به وب سایت هدایت می شود، باید هزینه آن کلیک به سرویس دهنده تبلیغات کلیکی ppc پرداخت شود. هنگامی که PPC به درستی کار می کند، هزینه پیش پا افتاده است، زیرا بازدید بیش از آنچه برای آن پرداخت شده ارزش دارد. به عبارت دیگر، اگر 100 تومان برای یک کلیک پرداخت شده باشد، اما کلیک منجر به فروش 3 میلیون تومان شود، سود کلانی کسب خواهد شد. بازاریابی از روش PPC، برای تبلیغ محصولات و خدمات مجموعه ها بسیار مؤثر و مقرون به صرفه است.
[irp posts=”10183″ name=”معنی دیجیتال مارکتینگ + 30 فکت باورنکردنی بازاریابی دیجیتال در ایران”]
در بحث جستوجو، هر دوی Google Ads و Microsoft Advertising، امکانات خوبی در خصوص تبلیغات براساس کلیک بر مبنای کلمه کلیدی ارائه می دهند، که به صاحبات شرکت ها اجازه می دهد، مشتریان بالقوه را به سمت خود جذب کنند.
چنانچه PPC به درستی انجام شود، تجارت های کوچک می توانند به مجموعه های موفق و بزرگ تبدیل شوند. به همین ترتیب آژانس های تبلیغاتی نیز می توانند با افزودن PPC به خدمات خود، میزان مراجعه سالانه خود را بسیار بیشتر کنند.
در زیر انواع تبلیغات کلیکی را نام میبریم :
یکی از روش های ساده PPC است. مطالب پیشنهادی که معمولاً در انتهای مقالات قرار داده می شود، از این دسته هستند.
در این روش، گوگل نقش مهمی دارد. تبلیغ کنندگان محتوای تبلیغی خود را که درمورد محصول یا خدمت به خصوصی است، نشر می دهند و در آن از کلمات کلیدی مناسب استفاده میکنند. به این ترتیب گوگل آن محتوا را در نتایج جستوجوی کلمه کلیدی مذکور به سایر کاربرانی که خواهان آن موضوع هستند نمایش می دهد.
این روش به شما اجازه می دهد پس از آن که کاربر بدون خرید سایت شما را ترک کرد، در بازدید او از سایت های دیگر، تبلیغات مرتبط نمایش داده شود. یک شیوه پیشرفته تر، نمایش محصولات مرتبط با بازدید قبلی است.
معمول ترین شکل تبلیغات PPC، مدل بنری آن است. همان طور که همگی ما در وب سایت های مختلف دیده ایم، تصویری ثابت یا متحرک است که در کناره وب سایت ها قرار می گیرد.
کسب درآمد آنلاین از روش های مختلفی امکان پذیر است. یکی از به صرفهدترین روش ها، کسب درآمد از تبلیغات کلیکی است. برای این کار کافی است یکی از سرویس دهندگان را انتخاب کرده و با افزودن تبلیغات آن ها به سایت خود درآمد کسب کنید. معروف ترین شرکتهایی که سرویس PPC ارائه می دهند از این قرار است:
ممکن است از خود بپرسید چرا این شرکت ها پرداختی انجام می دهند، یا روال کسب درآمد از تبلیغات کلیکی چیست؟ برای پاسخ به این سؤال از یک مثال ساده استفاده می کنیم. تصور کنید شخصی که صاحب یک فروشگاه لوازم ورزشی است، تبلیغات آنلاین PPC را برای کمک به گسترش کسب و کار خود انتخاب می کند.
این فرد باید در ابتدا یک عکس تبلیغاتی آماده کرده و برای مثال، با گوگل وارد معامله شود. تصور کنید او به ازای هر کلیک روی این عکس 1 دلار با گوگل قرارداد می بندد. حال تبلیغات او در بستر اینترنت در جایی که ارتباطی با لوازم ورزشی، کفش ورزشی و هر چیز مرتبط دیگری دارد، پخش می شود.
[irp posts=”10830″ name=”بررسی مدلهای کسب و کار اینترنتی [ ایرانی و خارجی ]”]
حال باید از دید دیگری به ادامه ماجرا نگاه کنیم. تصور کنید شما کوهنوردی هستید که در سایت وبلاگی خود، درمورد صعودها و سفرهایتان مطلب نشر می دهید. اگر تبلیغات گوگل را به سایت خود اضافه کنید، تبلیغ این فروشگاه ممکن است یکی از گزینه هایی باشد که از طرف گوگل نمایش داده خواهد شد.
حال اگر کسی به سایت شما سر بزند و روی آن تبلیغ کلیک کند، 50 درصد پولی که فروشنده اصلی به گوگل پرداخت کرده بود، به حساب شما واریز می شود. بنابراین 50 سنت از هر کلیک نصیب شما خواهد شد و 50 سنت دیگر را گوگل نگه می دارد. می توان گفت که ارائه دهندگان سرویس تبلیغات کلیکی، حکم واسطه را دارند.
کسب درآمد از تبلیغات کلیکی تلگرام و سایر شبکه های اجتماعی دیگر نیز از همین روش صورت می گیرد. شما از سرویس دهنده بسته تبلیغی می خرید و سپس با هر کلیک مؤثر کاربری به کانال شما راهنمایی می شود. اگرچه در ابتدا باید هزینه کنید، اما در طولانی مدت برای شما درآمد به همراه خواهد داشت.
شاید شنیده باشید که عده ای از تبلیغات کلیکی درآمدهای هنگفت کسب می کنند. تا این جای مقاله آن چه دیدیم اگر چه نشان از کسب درآمد داشت اما به این موضوع اشاره ای نکردیم. پس چگونه افراد بدون آن که سرویس دهنده، یا ناشر تبلیغ باشند و اصلا بدون این که سایتی داشته باشند، از این روش کسب درآمد می کنند؟
سایت هایی وجود دارند که به آن ها سایت کلیکی گفته می شود. در این سایت-ها به ازای هر کلیک، مبلغی به فرد کلیک کننده پرداخت می شود. بنابراین افراد می توانند به رایگان در این سایت ها عضو شده و با کلیک روی تبلیغات مختلفی که در آن وجود دارد، درصدی دریافت کنند.
سایت های بسیاری وجود دارند که چنین خدمای ارائه می دهند،. انتخاب بهترین سایت تبلیغات کلیکی می تواند دشوار باشد، اما می توانیم در یک لیست بهترین ها را معرفی کنیم.
نکته قابل توجه در مورد برخی از این وب سایت ها، پرداخت با ارزهای دیجیتال است. درواقع پشتیبانی از تکنولوژی های نوینی مانند ارزهای دیجیتال، دلیل خوبی برای قرارگیری برخی از سایت ها در لیست بهترین سایت تبلیغات کلیکی است.
این که به عنوان یک تبلیغ کننده باید چقدر به سرویس دهنده بپردازید، بحثی است که به عنوان تعرفه تبلیغات کلیکی شناخته می شود. این تعرفه شامل قیمت هر کلیک است. برای اطلاع دقیق از قیمت ها، باید به سایت سرویس دهنده مراجعه کنید.
در بخشی که مربوط به اعلام قیمت ها است، معمولاً می توانید انواع خدمات کلیکی، بسته به تعداد کلیک ها و قیمت آن ها در دسته بندی های مختلفی مشاهده کنید. سپس کافی است با در نظر داشتن نیاز خود و میزان بودجه ای که در اختیار دارید تصمیم بگیرید.
گاهی دیده می شود که با وجود تفاوت بسیار از این دو اصطلاح به جای یکدیگر استفاده می شود. اساساً PPC و CPC دو روی یک سکه هستند. CPC مخفف عبارت Cost Per Click است.
بنابراین CPC هزینه ای است که تبلیغ کنندگان برای خرید هر کلیک می پردازند. اما PPC هزینه ای است که به کلیک کنندگان یا افراد صاحب سایت های انتشار تبلیغ پرداخت می شود.
اگر به مثالی که در ابتدا زدیم بر گردیم، 50 سنتی که به کوهنورد صاحب وبلاگ پرداخت می شود، PPC و 1 دلاری که از طرف صاحب فروشگاه به گوگل پرداخت می شود، CPC است.
در حالی که PPC و SEO، هر دو شکلی از بازاریابی موتور های جستجو هستند، دو تفاوت اصلی بین آن ها وجود دارد. اولین مورد این است که، تبلیغات PPC در بالای SERP(صفحه نتایج موتور جستوجو) ظاهر می شوند، در حالی که SEO به صورت طبیعی بر نتایج تأثیر می گذارد. مورد دوم این است که ایجاد ترافیک برای کلمات کلیدی و وب سایت ها از طریق SEO رایگان است، در حالی که تأمین بازدیدکننده به کمک PPC هزینه بر است.
با وجود این تفاوت ها، استفاده از این دو استراتژی در کنار هم بسیار سودآور است و معمولاً توصیه می شود که PPC را بخشی از یک استرتژی کامل تر در نظر بگیرید نه به تنهایی. برخی از مزایای اصلی این ادغام عبارتند از:
سخن پایانی
حتی وقتی پس از تحقیقات بسیار، بهترین سرویس تبلیغات کلیکی را پیدا کردید، نمی توانید مطمئن باشید که نتیجه دلخواه حاصل خوهد شد. مجموعه ای از فعالیت ها باید انجام شوند تا نتیجه مطلوب به دست آید. بنابراین به عنوان قدم اول، به دنبال یافتن کلمات و عبارات کلیدی مناسب باشید.
سپس با توجه به ماهیت کسب و کار خود و آن چه یافته اید، متن یا تصویر تبلیغاتی کارآمدی خلق کنید. تبلیغ شما باید توانایی جذب خوانندگان را داشته باشد. شاید تصور کنید که هرچه بیشتر هزینه کنید، کلیک بیشتر شانس بیشتری به همراه خواهد آورد.
[irp posts=”10772″ name=”12 دلیل شکست کسب و کارهای اینترنتی (ایرانی و خارجی)”]
اما خوب است در ابتدا با هزینه کم شروع کنید، تا همان طور که گفتیم برای ادغام PPC با سئو، دید خوبی به دست آورید. پس از آنکه استراتژی مناسب خود را پیدا کردید، می توانید با هزینه های بیشتر کار را دنبال کنید.
برخی سوالات متداول :
تبلیغ کنندگان در این شیوه، به ازای هر کلیکی که روی تبلیغ آن ها می شود، مبلغی به سرویس دهنده پرداخت می کنند. درواقع با این روش، صاحبان سایت ها نرخ بازدید از سایت خود را به جای بالا بردن از روش های معمول فعالیت، می خرند. البته برای بالا بردن نرخ بازدید سایت باید از ترفند های افزایش بازدید استفاده کرد.
ppc چیست؟ PPC مخفف عبارت Pay Per Click است.
تبلیغات بومی(Native) تبلیغات در جست و جو(Search ads) و...
سایت های بسیاری وجود دارند که چنین خدمای ارائه می دهند،. انتخاب بهترین سایت تبلیغات کلیکی می تواند دشوار باشد، اما می توانیم در یک لیست بهترین ها را معرفی کنیم.
این که به عنوان یک تبلیغ کننده باید چقدر به سرویس دهنده بپردازید، بحثی است که به عنوان تعرفه تبلیغات کلیکی شناخته می شود. این تعرفه شامل قیمت هر کلیک است. برای اطلاع دقیق از قیمت ها، باید به سایت سرویس دهنده مراجعه کنید. تبلیغات کلیکی چیست؟
ppc چیست؟
انواع تبلیغات کلیکی کدامند؟
بهترین سایت تبلیغات کلیکی کدام است ؟
تعرفه تبلیغات کلیکی چقدر است؟
درصد مطالعه مقاله