• بازاریابی و فروش
  • نویسنده:
  • زمان مطالعه : ۱۰ دقیقه
  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۰/۱۷

همکاری در فروش چیست + میانگین درآمد در سیستم همکاری در فروش

به‌نظر شما آیا از «همکاری در فروش» می‌توان پول به‌ دست آورد؟ بله می‌توان از همکاری در فروش پول به دست آورد و درآمد داشت یا از کسب و کارهای مرتبط با این همکاری می ‌توان پول خوبی بدست آورد. حتی می ‌شود این همکاری را به عنوان شغل دوم در نظر گرفت یا حتی می ‌توان در خانه اقدام به این کار نمود.

این نوع همکاری یکی از انواع روش ‌های بازاریابی امروزی است. این نوع از بازاریابی در دنیای امروز طرفداران بسیاری دارد و توجه اکثر افراد را در همه جای دنیا را به خود جلب نموده است.

در این عصر که اکثر کسب و کار‌ها اینترنتی شده است و به مرور این دامنه گسترده ‌تر خواهد شد. تنها کافیست در رابطه با کسب و کارهای اینترنتی کمی تحقیق کنید تا متوجه شوید کدام کار درآمد بیشتری نسبت به سایر مشاغل اینترنتی دارد.

همکاری در فروش چیست؟

همکاری در فروش (مشارکت در فروش) که به آن نام‌ های دیگری نیز شناخته می‌شود، روشی است که شما بدون داشتن محصول شروع به فروش اینترنتی می ‌کنید. در این روش نیازی نیست که حتما خودتان کالایی تولید کنید و می ‌توانید محصولات تولید شده سایر شرکت‌ ها را به فروش برسانید. در این روش پس از فروش هر محصول توسط شما مبلغی تحت عنوان پورسانت به شما تعلق می ‌گیرد، اما مخاطب هدف یا همان خریدار همواره فکر می‌ کند شما فروشنده اصلی هستید.

یکی از بهترین روش‌ های کسب درآمد از اینترنت و فضای مجازی همین بازاریابی است. این کار ساده نیست و این تصور اشتباه است که بازاریابی کار چندان پیچیده‌ای نیست و هرکسی از پس آن بر می‌آید. قیمت کالا برای مشتری افزایش پیدا نخواهد کرد.

سیستم همکاری در فروش

سیستم همکاری در فروش چیست؟

این بازاریابی نام ‌های دیگری نیز دارد که در ادامه به آن‌ ها می ‌پردازیم. از عملکرد این نوع بازاریابی به راحتی می ‌توان به نام آن رسید. در این شیوه از بازاریابی فروشنده اصلی تبلیغ خاصی انجام نمی ‌دهد و تنها چند بازاریاب فعال جهت معرفی محصول استخدام می ‌کند که این بازاریاب ‌ها پس از فروش محصولات مبلغی را دریافت می ‌کنند.

البته مجموعه نیز باید برای قدرانی از این همکاری، به بازاریاب کمیسیون بدهد. بازاریاب باید این توانایی را داشته باشد که مخاطب را به خریدار محصول تبدیل کند. تنها وظیفه بازاریاب این است که بین دو طرف خریدار و فروشنده ارتباط برقرار کند و اگر مشتری خریدی انجام داد بازاریاب سودی دریافت می ‌کند. بازاریاب در سیستم همکاری در فروش تنها یک واسطه است و هیچ مسئولیتی برعهده ندارید.

در این فرآیند چهار بخش وجود دارد که همواره با یکدیگر تعامل دارند و اگر هر کدام از این عناصر نباشند بازاریابی یا خرید و فروشی صورت نخواهد گرفت. در ادامه این چهار رکن اصلی این نوع همکاری را توضیح خواهیم داد.:

  • فروشنده: فروشنده به شخصی گفته می‌شود که محصول یا خدماتی را برای ارائه داشته باشد. فروشنده با کمک بازاریاب محصولات خود را به دیگران معرفی می‌ کند و در نتیجه افرادی محصول هدف را خریداری می‌ کنند.
  • بازاریاب یا همکار فروش: بازاریاب اصولاً شخصی است که می‌تواند ارتباط خوبی با سایرین ایجاد کند. همچنین این افراد این سیاست را دارند که با کمک ‌گرفتن از برخی شبکه‌ های اجتماعی و وبسایت‌ها مشتری جذب کنند و آنها را تشویق نمایند تا از آن فروشنده خرید انجام دهند.
  • شبکه ‌ها: شبکه ‌ها همان کانال‌ های ارتباطی بین خریدار و بازاریاب هستند. اگر این شبکه‌ ها نبودند هیچ‌ گاه بازاریاب نمی ‌توانست برای کالا یا خدمات مشتری جذب کند و آن ‌ها را برای خرید اجناس تشویق کند.
  • مشتریان‌: مشتریان آخرین رکن و در عین حال مهم ‌نرین رکن این چرخه هستند. مشتری همواره می‌ خواهد کالا یا خدماتی را با قیمت مناسب و کیفیت بالا و خوب تهیه کند. در واقع مشتری کسی است که به آن کالا و خدمات نیاز دارد.

[irp posts=”10166″ ]

مشتریان با استفاده از شبکه‌ های اجتماعی مختلفی که دارند، پس از مشاهده تبلیغ از جانب بازاریاب برای آنالیز محصول وارد سایت فروشنده می ‌شود. پس در واقع بازاریاب لینکی را در سایت یا پیچ اینستاگرام خود در اختیار افراد قرار می ‌دهد و مخاطب یا همان خریدار با کلیک رو آن لینک نیاز خود را به آن کالا یا خدمات نشان می ‌دهد.

همکاری در فروش چیست

لینکی که توسط بازاریاب در اختیار مشتری قرارداده شده است را فروشنده اصلی طراحی کرده تا متوجه شود بازاریاب چند درصد در افزایش فروش محصولات نقش داشته است. همچنین با توجه به تعداد افرادی که از آن لینک خرید کرده‌اند به بازاریاب درصدی تعلق می‌گیرد. فروشنده از طریق لینک می‌تواند دریابد که همکاری در فروش توسط کدام یک از بازاریاب‌ها صورت گرفته است.

این سیستم در همه ‌جای دنیا معروف است و می‌توان با اطمینان گفت که اکثر کمپانی ‌های بزرگ و کوچک از همین روش‌ برای بازاریابی و فروش بیشتر استفاده می‌ کنند.

افراد زیادی نیز از این سیستم برای رسیدن به درآمد استفاده می‌نمایند. نکته حائز اهمیت این است که در سال‌های آینده باید منتظر رشد چشمگیر این حوزه باشیم زیرا آینده بسیار درخشانی خواهد داشت.

در این شیوه از بازاریابی شما ابتدا باید بازاریابان متخصص و خبره‌ ای که در زمینه فروش اینترنتی تجربه دارند را به همکاری دعوت کنید و سپس با در نظر گرفتن درصدی برای آنان شروع به همکاری نمایید که در مقاله ” لیست بهترین سیستم همکاری در فروش ” لیستی در مورد سیستم های همکاری در فروش آوردیم که حتمل باید بخوانید

دلیل طرفداری از همکاری در فروش چیست؟

نکات مثبت بسیاری در رابطه با  همکاری در فروش وجود دارد و همین نکات مثبت باعث شده است تا این نوع بازاریابی گزینه خوبی برای کسب و کار باشد. این دلایل مثبت عبارت هستند از:

  1. احتیاج به هزینه بسیاری کمی برای شروع دارد. ملحق شدن به بسیاری از برنامه ‌هایی که به بازاریابی و … مربوط است رایگان است.
  2. نیازی نیست حتماً خودتان محصولی تولید کنید یا خدماتی ارائه دهید.
  3. شما در این کار نیازی به انبار کردن محصولات ندارید حتی در مسئله حمل و نقل محصول نیز هیچ دخالتی نخواهید داشت.
  4. تنها مسئله یا وسیله مهم در این کار این است که باید به اینترنت دسترسی داشته باشید.
  5. با توجه به برنامه ریزی خود می‌توانید یک شغل دیگر نیز در کنار بازاریابی داشته باشید.
  6. اگر شرایط کار در خارج خانه را ندارید بازاریابی گزینه خوبی است.

[irp posts=”10194″ ]

دلیل مخالفت با همکاری در فروش چیست؟

خب کسب درآمد از این راه چالش ‌هایی نیز دارد که در ادامه آن‌ ها را بررسی کرده‌ ایم:

  • رسیدن به درآمد در هر شغل و حرفه ‌ای زمان ‌بر از و بازاریابی نیز از این قائده مستثنی نیست.
  • بهتر است پیش از شروع فعالیت در بازاریابی نقاب ‌گذاری کنید. زیرا در این حرفه امکان دزدیده شدن اعتبار وجود دارد. در این صورت اگر خریدی نیز صورت بگیرد به شما چیزی تعلق نمی‌ گیرد. یا همکاری در فروش برای شما ثبت نخواهد شد.
  • قبل از شروع همکاری با مجموعه مورد نظر در رابطه با آن شرکت تحقیق نمایید و سپس شروع به همکاری کنید. زیرا همکاری با شرکت ‌های نامعتبر اعتبار شما را زیر سؤال می ‌برد.
  • شما هیچ کنترل و اطلاعاتی در رابطه با کیفیت خدمات و محصولات ندارید.

بازاریابی فروش

  [irp posts=”10183″ ]

نتیجه گیری

همکاری در فروش یک ایده خوب برای کسانی است که درآمد کمی دارند، دانجشویان یا … و به دنبال کاری پاره وقت برای کسب درآمد و یا افزایش درآمد هستند. بازاریاب می‌ تواند با شروع همکاری خود با یک مجموعه بدون در نظر گرفتن اینکه چه کالا یا خدماتی را عرضه می ‌کنند و بدون داشتن هیچ مسئولیتی در قبال آن محصول شروع به فعالیت در زمینه بازاریابی در خانه یا هر جای دیگری کند نکته مهم در رابطه با شغل بازاریابی این است که جای نگرانی برای ساعت کار و رفت و آمد وجود ندارد. قبل از شروع کار باید مراحل بازاریابی را حتما بدانید

البته در این کار نیز مهارت و تجربه مهم است و هرچه بازاریاب ماهرتر باشد درصدی که به او تعلق می‌ گیرد بیشتر خواهد بود. این نوع فعالیت از طریف شبکه‌ های اجتماعی صورت می ‌گیرد به طور کلی مقالات، شبکه ‌های مجازی و … در فروش محصول نقش مهمی دارند. اگر نکات گفته شده در این مطلب را به خوبی خوانده باشید می ‌توانید به آسانی شروع به فعالیت در زمینه بازاریابی کنید.

برخی از سوالات متداول :

همکاری در فروش چیست؟

همکاری در فروش که به آن نام‌ های دیگری نیز شناخته می‌شود، روشی است که شما بدون داشتن محصول شروع به فروش اینترنتی می ‌کنید. در این روش نیازی نیست که حتما خودتان کالایی تولید کنید و می ‌توانید محصولات تولید شده سایر شرکت‌ ها را به فروش برسانید.

سیستم همکاری در فروش چیست؟

این بازاریابی نام ‌های دیگری نیز دارد که در ادامه به آن‌ ها می ‌پردازیم. از عملکرد این نوع بازاریابی به راحتی می ‌توان به نام آن رسید. در این شیوه از بازاریابی فروشنده اصلی تبلیغ خاصی انجام نمی ‌دهد و تنها چند بازاریاب فعال جهت معرفی محصول استخدام می ‌کند که این بازاریاب ‌ها پس از فروش محصولات مبلغی را دریافت می ‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *