بازاریابی و فروش

لیست بهترین سیستم همکاری در فروش (ایرانی و خارجی)

بهترین سیستم همکاری در فروش

چگونه می ‌توان به بهترین سیستم همکاری در فروش دست یافت؟ با توجه به قوانین و سیاست‌ هایی که برای خود در زمینه همکاری در فروش طراحی می‌ کنید و براساس آنها عمل می‌ نمایید. همین سیاست ها و قوانین بستری را برای شما می‌ سازند تا با فروش کالاهای تولیدی خود یا کالاها و خدمات دیگران در بستر اینترنت و وب به درآمدزایی برسید. در این شیوه از بازاریابی شما ابتدا باید بازاریابان متخصص و خبره‌ ای که در زمینه فروش اینترنتی تجربه دارند را به همکاری دعوت کنید و سپس با در نظر گرفتن درصدی برای آنان شروع به همکاری نمایید. بازاریاب‌ های شما برای دست یافتن به درصدی که تعیین کرده‌ اید تمام تلاش خود را در زمینه فعالیت در جهت فروش محصولات شما می‌ کنند.

حتی اگر در کمپانی یا شرکت خود کالایی تولید نمی ‌کنید می ‌توانید به فروش کالاهای شرکت‌ های دیگر بپردازید. در این صورت شرکت تولید کننده درصدی به شما می ‌دهد و شما نیز درصدی برای بازاریاب‌ های خرد در نظر می ‌گیرید. در این مقاله سعی شده توضیحات مفیدی در رابطه با بهترین سیستم همکاری در فروش داده شود تا شما بیشتر با این سیستم آشنا شوید و لیستی از بهترین سایت های همکاری در فروش برای آشنایی شما با آنها در ادامه آمده است که شامل سایت های همکاری در فروش خارجی و ایرانی است.

سیستم همکاری در فروش چیست؟

 از عملکرد این نوع بازاریابی به راحتی می ‌توان به نام آن رسید. در این شیوه از بازاریابی فروشنده اصلی تبلیغ خاصی انجام نمی ‌دهد و تنها چند بازاریاب فعال جهت معرفی محصول استخدام می ‌کند که این بازاریاب ‌ها پس از فروش محصولات مبلغی را دریافت می ‌کنند. البته مجموعه نیز باید برای قدرانی از این همکاری، به بازاریاب کمیسیون بدهد. بازاریاب باید این توانایی را داشته باشد که مخاطب را به خریدار محصول تبدیل کند. تنها وظیفه بازاریاب این است که بین دو طرف خریدار و فروشنده ارتباط برقرار کند و اگر مشتری خریدی انجام داد بازاریاب سودی دریافت می ‌کند. بازاریاب در بهترین سیستم همکاری در فروش تنها یک واسطه است و هیچ مسئولیتی برعهده ندارید.

در این فرآیند چهار بخش وجود دارد که همواره با یکدیگر تعامل دارند و اگر هر کدام از این عناصر نباشند بازاریابی یا خرید و فروشی صورت نخواهد گرفت. در ادامه این چهار رکن اصلی این نوع همکاری را توضیح خواهیم داد.:

  • فروشنده: فروشنده به شخصی گفته می‌شود که محصول یا خدماتی را برای ارائه داشته باشد. فروشنده با کمک بازاریاب محصولات خود را به دیگران معرفی می‌ کند و در نتیجه افرادی محصول هدف را خریداری می‌ کنند.
  • بازاریاب یا همکار فروش: بازاریاب اصولاً شخصی است که می‌تواند ارتباط خوبی با سایرین ایجاد کند. همچنین این افراد این سیاست را دارند که با کمک ‌گرفتن از برخی شبکه‌ های اجتماعی و وبسایت‌ها مشتری جذب کنند و آنها را تشویق نمایند تا از آن فروشنده خرید انجام دهند.
  • شبکه ‌ها: شبکه ‌ها همان کانال‌ های ارتباطی بین خریدار و بازاریاب هستند. اگر این شبکه‌ ها نبودند هیچ‌ گاه بازاریاب نمی ‌توانست برای کالا یا خدمات مشتری جذب کند و آن ‌ها را برای خرید اجناس تشویق کند.
  • مشتریان‌: مشتریان آخرین رکن و در عین حال مهم ‌نرین رکن این چرخه هستند. مشتری همواره می‌ خواهد کالا یا خدماتی را با قیمت مناسب و کیفیت بالا و خوب تهیه کند. در واقع مشتری کسی است که به آن کالا و خدمات نیاز دارد.

مشتریان با استفاده از شبکه‌ های اجتماعی مختلفی که دارند، پس از مشاهده تبلیغ از جانب بازاریاب برای آنالیز محصول وارد سایت فروشنده می ‌شود. پس در واقع بازاریاب لینکی را در سایت یا پیچ اینستاگرام خود در اختیار افراد قرار می ‌دهد و مخاطب یا همان خریدار با کلیک رو آن لینک نیاز خود را به آن کالا یا خدمات نشان می ‌دهد.

لینکی که توسط بازاریاب در اختیار مشتری قرارداده شده است را فروشنده اصلی طراحی کرده تا متوجه شود بازاریاب چند درصد در افزایش فروش محصولات نقش داشته است. همچنین با توجه به تعداد افرادی که از آن لینک خرید کرده‌اند به بازاریاب درصدی تعلق می‌گیرد. فروشنده از طریق لینک می‌تواند دریابد که همکاری در فروش توسط کدام یک از بازاریاب‌ها صورت گرفته است. این سیستم در همه ‌جای دنیا معروف است و می‌توان با اطمینان گفت که اکثر کمپانی ‌های بزرگ و کوچک از همین روش‌ برای بازاریابی و فروش بیشتر استفاده می‌ کنند.

انواع بهترین سیستم همکاری در فروش

برای فروش به صورت غیرحضوری و به جهت بازاریابی دیجیتال راه سیستم های مختلفی وجود دارد. اما اکثر فعالان در این حوزه به دنبال بهترین سیستم همکاری در فروش هستند تا بتوانند با فروش مناسب، به نسبت از درآمد بالاتری برخوردار شوند. در گذشته بازاریابی به صورت حضوری انجام می گرفت. بدین نحو که بازاریابان با حضور فیزیکی در فروشگاه ها، پاساژها، محله ها و … با تبلیغ محصولات موردنظر اقدام به جذب مشتری و فروش می کردند. امروز با پیشرفت تکنولوژی و بیشتر به جهت شیوع ویروس کرونا بازاریابی و همکاری در فروش به صورت غیرحضوری و مجازی صورت می گیرد.

این نوع از بازاریابی و فروش نیز انواع مختلفی دارد که در ادامه بیشتر با آن ‌ها آشنا خواهید شد و از این رو می ‌توانید همکاری بهتری با شرکت مورد نظر خود داشته باشید. در ادامه به انواع بهترین سیستم همکاری در فروش می پردازیم.

1. براساس تعداد فروش

در هرکدام از سیستم‌ های همکاری در فروش نکات مهمی وجود دارد. در این نوع همکاری در فروش، افرادی که از طریق بازاریاب به سایت ‌های همکاری در فروش لباس یا فروشگاه اینترنتی مراجعه می ‌کنند، حتماً باید اقدام به خرید محصول یا خدماتی کنند. در غیر این صورت به بازاریاب پورسانتی تعلق نمی‌ گیرد.

بهترین سیستم همکاری در فروش

در این شیوه از فروش و محاسبه درآمد بازاریاب، اگر محصولی فروخته شود به بازاریاب پورسانت تعلق می ‌گیرد و هر چه تعداد محصولات بیشتر باشد فرد درآمد بیشتری خواهد داشت. به عنوان مثال محاسبه حقوق در همکاری در فروش محصولات آموزشی براساس تعداد بسته ‌های آموزشی فروخته شده است و تنها در صورتی که خرید صورت بگیرد به بازاریاب دستمزد تعلق می‌گیرد و در غیر این صورت بازاریاب پولی به دست نمی ‌آورد. به عبارت دیگر در این مدل از همکاری در فروش هر چه محصول بیشتری به فروش برسد، به طبع درآمد شخص بازاریاب نیز بیشتر خواهد بود. این روش را می توان بهترین سیستم همکاری در فروش به شمار آورد.

2. براساس تعداد نرخ

اگر تصمیم دارید وارد شغل بازاریابی شوید توصیه می‌ شود نحوه دریافت پورسانت خود را براساس تعداد نرخ در نظر بگیرید. در این نوع بهترین سیستم همکاری در فروش، بازدیدکنندگانی که از طرف شما وارد سایت یا درگاه فروش شده ‌اند اقدام به ثبت نام در سایت همکاری در فروش کارفرما می نمایند و یا برای استفاده از یکی از خدمات سایت ایمیل خود را وارد کرده و آن خدمات را دریافت می کنند. هرچند دریافت آن خدمات چندان چیز مهمی نیست، تنها نکته مهم این است که ایمیل وارد شود که سرنرخ یک راه ارتباطی است که با استفاده از آن می ‌توان دوباره با خریدار ارتباط برقرار کرد و این مسئله در بازاریابی چیز کارآمدی است.

در این روش بازاریابی و همکاری در فروش هر چه نرخ فروش کالا و خدمات بیشتر باشد، به نسبت پورسانت بازاریاب نیز بیشتر خواهد بود. البته به خاطر داشته باشید که نمی توانید کالا و خدمات موردنظر را بیش از حد مشخص شده و نرخ مصوب به فروش برسانید. در صورت عدم رعایت این مورد دچار تخلف در کسب و کار دیجیتال شده اید و قطعاً با شخص متخلف برخورد قانونی خواهد شد.

3. براساس تعداد کلیک

در یکی از بهترین سیستم همکاری در فروش لباس یا محصولات آموزشی و بسیاری از کالاها و خدمات دیگر تنها کلیک کردن مهم است. در واقع فرقی نمی‌ کند که کلیک از جانب مشتری یا بازدید کننده منجر به فروش شود یا نشود. شرکتی که با شما قرارداد می‌ بندد لینکی را برای شما طراحی می‌ کند تا شما با استفاده از آن لینک اقدام به فروش کالاها کنید. حال شما از طریق شبکه‌ های اجتماعی خود این لینک‌ را در اختیار کاربران قرار می ‌دهید و کاربران تنها با کلیک روی این لینک حتی بدون هدف خرید باعث می‌شوند تا به شما پورسانت تعلق بگیرد.

4. براساس تعداد نمایش آگهی

این روش حتی نیاز به کلیک هم ندارد. شما در این روش با توجه به بازدیدهای یک آگهی مثلا آگهی بهترین سیستم همکاری در فروش پوشاک که روی سایت خود گذاشته‌ اید پورسانت دریافت می‌ کنید.

در همکاری در فروش لباس، محصولات آموزشی، پوشاک، همکاری در فروش ارزانکده و … لازم است بدانید زمان پرداخت حقوق شما چه وقت است. مسئله حقوق چیزی است که در هر شغل و مسئولیتی مهم است زیرا افراد کار می کنند تا درآمد بدست آورند. اگر شما بخواهید در زمینه بازاریابی با هر شرکتی شروع به همکاری نمایید باید از بین 4 نحوه تسویه و دریافت پورسانت یک گزینه را انتخاب نمایید. البته لازم به ذکر است که بگوییم بسیاری از شرکت ‌ها خودشان نحوه پرداخت را مشخص می کنند و توجهی به این ندارند که شما کدام شیوه مدنظرتان است.

تفاوت بازاریابی با سایر مشاغل این است که این امکان وجود دارد تا شما زمان پرداخت حقوق خود را انتخاب کنید. حال این زمان ممکن است به صورت تسویه هفتگی، دوهفته، ماهانه و… باشد . همچنین سیستم همکاری در بازار نیز به به همین شیوه حقوق بازاریاب‌ها را پرداخت می ‌کند. پیش از اینکه شغل بازاریابی را در بهترین سیستم همکاری در فروش انتخاب نمایید باید بدانید که مبلغ نهایی پرداختی به شما در فروش ممکن است تغییر کند. این تغییرات گاهی با کاهش همراه است و گاهی نیز با افزایش درآمد.

همکاری در فروش دیجی کالا

وقتی می‌پرسند بازاریاب کیست، به یاد فروشنده‌ها می‌اُفتیم، اما فروش تنها یکی از زیرمجموعه‌های کاری یک بازاریاب به حساب می‌آید. در واقع بازاریابی، علم مدیریت تبادل بین محصولات و خدمات یک شرکت با مشتریان آن است. برای آشنایی با بازاریاب بهتون پیشنهاد می کنیم مقاله ” بازاریاب کیست ” را حتما مطالعه کنید.

بهترین سایت های همکاری در فروش

در این بخش به معرفی برخی از بهترین سایت های همکاری در فروش و بررسی آن‌ ها می‌پردازیم تا شما نیز با این سیستم‌ های موفق آشنا شوید که برخی سایت های همکاری در فروش ایرانی و برخی هم سایت های همکاری در فروش خارجی (همکاری در فروش سایت های خارجی) هستند:

 بازاریابان حرفه ای با بررسی مستمر و همه جانبه به دنبال سایت هایی هستند که با فروش بالا، بیشترین میزان پورسانت را به بازاریابان خود اختصاص دهند. همان طور که در بالا نیز اشاره کردیم با توجه به شیوع ویروس کرونا و در پی آن تعطیلی مدارس کسب و کار در حوزه ارائه محصولات آموزشی رونق فراوانی گرفته است. از این رو می توان با همکاری در فروش محصولات آموزشی کسب درآمد کرد. محصولات آموزشی شامل مقاله، جزوه، کتاب های درسی، آموزشی و کمک آموزشی است. علاوه بر این کتاب و سی دی های کنکور نیز یکی از پرفروش ترین محصولات آموزشی به حساب می آیند.

1. سایت همکاری در فروش share asale

این شرکت سابقه‌ ای طولانی دارد و در طول این زمان ‌ها بسیار سختی کشیده است. تعداد بازاریاب ‌هایی که در این مجموعه فعالیت می‌ کنند بسیارند و تمام این بازاریاب ‌ها در زمینه بازاریابی محصولات بسیار حرفه‌ای هستند. این مجموعه همواره در تلاش است تا نیاز کاربران خود را بفهمد و متناسب با آن‌ ها اقدام به تولید یا وارد کردن محصولاتی نماید. این مشتری مداری و توجه به نیازهای مخاطب هدف یکی از رازهای موفقیت این مجموعه بزرگ است. زیرا همیشه مشتری در اولویت قرار دارد و سپس به سود مجموعه می‌اندیشند. سایت این مجموعه روزانه بازدید بالایی دارد و اکثر بازدید کنندگان به خرید محصول از این سایت نیز می ‌پردازند.

2. سایت همکاری در فروش amazon

از بهترین سیستم همکاری در فروش (بهترین سایت های همکاری در فروش) می ‌توان به آمازون اشاره کرد. سایت آمازون در همه جای دنیا شناخته شده است و نیازی به معرفی آن وجود ندارد. اما شاید افرادی باشند که هنوز با این مجموعه آشنا نشده باشند، به طور کلی در سایت آموزن هر چیزی به فروش می ‌رسد و محدودیتی ندارد. در واقع اگر شما نیز محصولی داشته باشید می ‌توانید در این سایت محصول خود را عرضه کنید.

مطالب پیشنهادی:   بازاریابی شبکه اجتماعی چیست؟ + کاربرد smm

3. سایت همکاری در فروش ebay

یکی از بازارها‌ی بزرگی که اکثر افراد می‌شناسند این بازار است. حتی این بازار نیز درخواست همکاری در فروش را به بازاریاب‌ ها داده است. در این رابطه تنها کاری که بایستی انجام دهید این است که لیستی از محصولاتی که می ‌خواهید تبلیغ نمایید را آماده سازید. از مزیت‌ های این سایت به عنوان یکی از بهترین سایت های همکاری در فروش این است که شما می ‌توانید انتخاب کنید که کدام حوزه مورد علافه شما است و می ‌خواهید در کدام حوزه با این شرکت همکاری در فروش داشته باشید.

همکاری در فروش ارزانکده

4. سیستم همکاری در فروش دیجی کالا

دیجی کالا رمز‌های موفقیت بسیاری دارد. اما رمز موفقیت این مجموعه در زمینه بهترین سیستم همکاری در فروش دیجی کالا این است که در گذر زمان و با آپدیت شدن تکنولوژی و شیوه ‌های بازاریابی با سرعت آن‌ها را به کار می ‌گیرد. این مجموعه سال ‌ها به عنوان یک فروشگاه اینترنتی معمولی فعالیت کرد اما در گذشت زمان و تلاش امروزه توانسته‌ است یکی از محبوب ‌ترین فروشگاه‌ های اینترنتی شود.

علت اینکه این مجموعه در لیست بهترین سیستم همکاری در فروش قرار گرفته است این است که بیش‌تر از 1000 محصول در این فروشگاه موجود است و برای فروش اکثر محصولات از همکاری در فروش از بازاریاب ‌ها استفاده می‌ کند. ویژگی جالبی که همکاری در فروش دیجی کالا دارد، این است که شما می ‌توانید قبل از شروع به کار تعداد کلیک، نرخ، تبدیل، میانگین قیمت فروش و درد کمیسیون را به صورت حدودی انتخاب کنید تا ببینید در این وضعیت چه مقدار درآمد خواهید داشت.

در فروشگاه دیجی کالا بستری فراهم شده تا بازاریابان حرفه ای به صورت مستمر و خود جوش نسبت به فروش محصولات و کالاهای موجود در سایت دیجی کالا اقدام کنند. این سایت فروشگاهی نیز به ازای هر فروش و مبلغ کالاهای فروخته شده، مبلغی را به عنوان پورسانت به فرد بازاریاب اختصاص می دهد. شاید در ابتدا این کار چندان مناسب به نظر نرسد؛ اما در پایان ماه با توجه به میزان فروش خواهید دید که درآمد نسبتاً خوبی داشته اید. علاوه بر این فروشگاه اینترنتی دیجی کالا همکاری در فروش لباس را در اولویت کاری خود قرار داده است. از این رو فعالان در حوزه پوشاک و لباس می توانند برای کسب درآمد به این سایت مراجعه کنند.

5. سیستم همکاری در فروش زنبیل

یکی دیگر از بهترین سیستم‌ همکاری در فروش زنبیل است. سایت زنبیل از همان ابتدای شروع کار به فکر مشتری و مشتری مداری بود. می ‌توان گفت موفقیت امروز این سایت بیشتر بخاطر همین مسئله بوده است. این مجموعه نیز بازاریاب‌ های حرفه‌ای دارد که تا به امروز توانسته است با کمک آن‌ ها فروش‌ خوبی داشته باشد. این سایت فروش محصول همانند سایت دیجی کالا عمل می‌کند و محصولات متنوعی را عرضه می ‌نماید.

به عبارت دیگر سایت فروشگاهی زنبیل یکی از معتبرترین و پربازدیدترین سامانه های فروش مجازی در کشور است. در این سایت اغلب محصولات موردنیاز بازدیدکنندگان وجود دارد؛ این امر سبب شده تا بیش از پیش سیستم همکاری در فروش زنبیل نظر بازاریابان را به خود جلب کند.

6. سیستم همکاری در فروش پارسیان کالا

این فروشگاه نیز همانند دو فروشگاهی که پیش‌تر نام بردیم عمل می ‌کند. مدت زیادی نیست که این سایت تأسیس شده است و در آینده حتماً این سایت موفق ‌تر خواهد بود. این مجموعه علاوه بر بازاریابی تخفیف ‌هایی نیز در نظر گرفته است که همین تخفیف ‌های کم و زیاد باعث بیشتر شدن فروش شده است. سامانه فروش پارسیان کالا بستری مناسب برای فروش پوشاک و دیگر ملزومات فراهم نموده است. از این رو می توان این فروشگاه اینترنتی را یکی از بهترین سیستم همکاری در فروش پوشاک در کشور دانست.

7. سیستم همکاری در فروش مدیر وب

کار این سایت مربوط به بازاریابی و آموزش آن است. پس چیزی باید از آن انتظار داشت که بهتر از سایر سایت ‌ها عمل نماید. این سایت نیز در آینده نه چندان دور بیشتر معروف خواهد شد.

بهترین سیستم همکاری در فروش

مطالب پیشنهادی:   مشاوره کسب و کار رایگان + چک لیست مشاوره کسب و کار

نتیجه گیری

اگر این مطلب را تا انتها خوانده باشید و دقت لازم را نیز صرف خواندن این مقاله کرده باشید اکنون شما مجموعه ‌ای از بهترین سیستم‌ همکاری در فروش ایرانی و خارجی را می‌ شناسید و تا حدودی در رابطه با این سیستم‌ ها اطلاعات دارید. سیستم همکاری در فروش سایت بازار نیز بسیار کاربردی است. در رابطه با این سیستم تحقیق بیشتری کنید. برای موفقیت در این حوزه تنها کافیست به نکاتی توجه نمایید که به صورت مستقیم و غیر مستقیم به آن اشاره نمودیم. همه افراد به کسب درآمد یا کسب درآمد بیشتر علاقه دارند و همکاری در فروش گزینه خوبی برای این موضوع است.

برخی از سوالات متداول:

انواع سیستم ‌های همکاری در فروش چه هستند؟

براساس تعداد فروش براساس تعداد نرخ براساس تعداد کلیک

سایت ‌های همکاری در فروش کدامند؟

همکاری در فروش/ share asale همکاری در فروش amazon/ سیستم همکاری در فروش مدیر وب / سیستم همکاری در فروش پارسیان کالا/ سیستم همکاری در فروش زنبیل و ...

بازگشت به لیست

6 دیدگاه در “لیست بهترین سیستم همکاری در فروش (ایرانی و خارجی)

  1. وجیهه سامی گفت:

    سلام
    چطور میشه محصولات فروش رو برای همکاری در فروش دید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *