بازاریابی و فروش

بلاگر کیست + آموزش بلاگری رایگان

انواع بلاگر

بلاگر کیست؟ چطور میشود به بلاگر تبدیل شد؟ میلیون‌ ها انسان در سراسر دنیا در تلاش هستند که از طریق بلاگر شدن به کسب درآمد بپردازند. البته رقابت شدیدی هم در این بین وجود دارد. بعضی از این افراد با استفاده از ترفندهایی که پیاده‌ سازی کرده ‌اند توانسته ‌اند شهرت زیادی را برای خود به دست بیاورند و درآمد خوبی داشته باشند. همین عوامل باعث شده است که افراد زیادی علاقه ‌مند باشند که به این زمینه وارد شوند، اما این به معنای موفقیت همه آن ها نیست. در این مقاله صفر تا صد بلاگر شدن و برای بلاگر شدن از کجا شروع کنیم را بررسی می کنیم.

تعداد زیادی از بلاگرها بارها و بارها شکست را تجربه می ‌کنند و کنار می ‌کشند، اما عده‌ ای هم به صورت مداوم اهداف خود را پیش می ‌برند و روزانه بر تعداد طرفداران خود اضافه می ‌کنند. بلاگر در گذشته ‌های نه چندان دور به افرادی اطلاق می ‌شد که یک وبلاگ را اداره کرده و متناسب با موضوع سایت اقدام به تولید محتوا به اشکال مختلف متنی، تصویری، ویدئویی و اینفوگرافیک می‌ کرده اند؛ اما امروزه معنای بلاگر شدن کمی متفاوت ‌تر از قبل شده است.

در حال حاضر، اکثر کاربران فضای مجازی این واژه را برابر با مدیریت اینستاگرام می ‌دانند. البته این تصور هم تا حدودی غلط است؛ زیرا یک وبلاگ تنها به شبکه اجتماعی اینستاگرام محدود نمی‌ شود و می ‌تواند شامل تولید محتوا برای یک وب ‌سایت یا کانال هم باشد. در این مقاله قصد داریم شما را با صفر تا صد تبدیل شدن یک بلاگر حرفه ‌ای برای رسیدن به درآمدی مناسب راهنمایی کنیم. پس اگر شما هم جزو افراد خلاق، با اعتماد به نفس، توانمند و البته بلند پرواز هستید، ادامه مطلب را از دست ندهید.

بلاگر کیست و چه‌ کاری انجام می ‌دهد؟

به صورت کلی بلاگر کسی است که یک وبلاگ را اداره می‌ کند. وبلاگ هم می ‌تواند ژورنالی آنلاین مثل اینستاگرام، تلگرام و کانال یوتیوب باشد و یا یک وب ‌سایت اطلاعاتی محسوب شود که داده ‌هایی درباره فعالیتی خاص را در بازه‌ های زمانی معکوس از انتها به ابتدا به نمایش می ‌گذارد. داوطلبان زیادی برای بلاگر شدن وجود دارد، اما تنها تعداد اندکی از افراد در این زمینه موفق هستند.

چگونه بلاگر شویم

برای آشنایی با گیمیفیکیشن و بازی سازی پیشنهاد می شود مقاله ” نمونه های گیمیفیکیشن ” را بخوانید.

مطالب پیشنهادی:   17 بهترین سایت خرید پیج اینستاگرام + نکات مهم سال 2024

هدف اصلی یک بلاگر از طریق وبلاگ، اتصال کسب ‌و کارها با مخاطبین مربوط به آن‌ ها است. بلاگرها زمانی که از دانش تخصصی خود برای ایجاد پست های آموزنده و البته جذاب استفاده می‌ کنند، باعث ایجاد کشش در مخاطب شده و می ‌توانند آن‌ ها را به سمت وبلاگ خود بکشانند و فرد را به یک دنبال‌ کننده تبدیل کنند. یک بلاگر موفق می ‌تواند برای کسب ‌و کاری خاص اعتبار زیادی به دست بیاورد. این مسئله خصوصا برای برندهای نوپا از اهمیت زیادی برخوردار است.

بلاگرها بسته به تخصص خود انواع گوناگونی دارند که با توجه به استراتژی ‌های خود، چگونگی رسیدن به اهداف وبلاگ را نشان می‌دهند. در ادامه انواع بلاگر را برای شما توضیح خواهیم داد تا با آن‌ ها آشنا شوید.

انواع بلاگر

1. بلاگر مد

این نوع بلاگرها که به فشن بلاگر شهرت دارند، در زمینه مد فعال هستند. افرادی که به این نوع بلاگری علاقه‌ دارند، با مهارت‌های ارتباطی و زیبایی شناختی خود در زمینه مد، فشن و پوشاک فعالیت می‌کنند تا بتوانند توانمندی‌های مختلف و محصولات جذاب را تبلیغ کنند. برای بلاگر شدن در زمینه مد باید هم ‌زمان هم نویسنده محتوا باشید هم یک عکاس حرفه ‌ای، استایلیست و حتی بازاریاب یا شاید هم میکاپ آرتیست.

2. بلاگر زیبایی

این سری بلاگر که به آن بیوتی بلاگر گفته می ‌شود در زمینه زیبایی و آرایشی فعالیت می ‌کنند. کسانی که علاقه‌ مندند در زمینه زیبایی بلاگر شوند، می ‌توانند با نقد، بررسی و معرفی محصولات آرایشی، بهداشتی و مراقبتی در کنار ارائه تجربیات کارساز و آموزش‌ های مناسب دنبال‌ کنندگان خاص خود را داشته باشند تا از این طریق هم بتوانند درآمد زایی کنند و هم به معرفی برندها آرایشی و شناخت محصولات آن ‌ها کمک کنند.

3. بلاگر سفر و گردشگری

برای بلاگر شدن می ‌توانید به سفر بروید. این نوع بلاگرها به تراول بلاگر یا توریسم بلاگر شهرت دارند. توریسم بلاگرها به نقاط مختلف کشور خود یا دنیا سفر می‌کنند و تجربیات جالب، جذاب و شگفت ‌انگیز سفر خود را از ابتدا تا انتها با دنبال ‌کنندگان به اشتراک می‌ گذارند.

اگر میخواهید دلاری درامد داشته باشید، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید کسب درامد دلاری در ایران  را مطالعه نمایید.

روش بلاگر شدن

اگر میخواهید بیشتر درمورد هشتگ بدانید به شما پیشنهاد میکنیم مقاله معنی هشتگ چیست را مطالعه کنید.

4. بلاگر غذا

بلاگر غذا یا همان فود بلاگرها به افرادی گفته می‌شود که در زمینه غذا، دسر و نوشیدنی و به طور کلی خوراکی ‌ها فعالیت می ‌کنند و تجارب خود را با مخاطبین در میان می ‌گذارند. یک فود بلاگر صرفا نیاز نیست یک آشپز باشد. فود بلاگرها در حال تبلیغ یک رسپی غذایی خاص یا مقصد شکم‌ گردی (رستوران) هستند.

5. بلاگر طنز

این روزها مردم بیش از هر چیزی به کلیپ‌های طنز و تصاویر بامزه واکنش نشان می ‌دهند، بنابراین بلاگر شدن در این زمینه می ‌تواند مورد توجه بسیاری از افراد قرار بگیرد. این بلاگرها با استفاده از سوژه‌ های مختلف و ترکیب آن‌ ها با خلاقیت، می‌توانند تصاویر و فیلم‌ های خنده‌دار، بامزه و مخاطب پسند را تولید کنند. از سایر بلاگرهای مشهور می‌توان به بلاگر خودرو، دکوراسیون و بازارهای مالی اشاره کرد.

6. بلاگر پیج شخصی

این افراد برای یک موضوع خاص یا گروه خاصی از مخاطبان تولید محتوا انجام نمی‌دهند. این نوع بلاگرها بیشتر سرگرمی‌ها و موضوعات مورد علاقه خود را با فالوورهای خود در میان می‌گذارند. تعداد بسیار زیادی از این افراد به طور مداوم دانش و علایق خود را در پیج شخصی با دیگران به اشتراک می‌گذارند و ممکن است مطالب آن‌ها در مورد مسائل مختلفی باشد که با یکدیگر هیچ ارتباطی ندارند. برخی از خانم‌های خانه‌دار که سبک زندگی و اتفاقات روزمره‌ی خود را به اشتراک می‌گذارند نیز در این دسته‌بندی قرار دارند. به طور باورنکردنی این افراد طرفداران زیادی در بین گروه‌های سنی مختلف دارند. بنابراین، از پیج خود برای تبلیغ انواع کالاها استفاده می‌کنند. گاهی اوقات، کالاهای مختلفی را امتحان کرده و طرز استفاده ار آن‌ها را توضیح می‌دهند. به عنوان مثال، در فروشگاه‌ها لباس‌های متنوعی را امتحان کرده و عکس خود را منتشر می‌کنند. در واقع، این نوع بلاگر‌ها اینفلوئنسر نامیده می‌شوند.

مطالب پیشنهادی:   هشتگ های پر بازدید فارسی و جهانی + هشتگ های پربازدید اینستاگرام

اصطلاحات حوزه بلاگری

اما برای بلاگر شدن در قدم اول باید با اصطلاحات این حوزه به شکل کامل آشنایی داشته باشید؛ بنابراین باید آموزش بلاگری را بگذرانید. در ادامه به شرح مهم ‌ترین اصطلاحات این حوزه می ‌پردازیم تا با آن ‌ها آشنا شوید

  • اینفلوئنسر

اینفلوئنسر کیست؟ اینفلوئنسرها در واقع افرادی هستند که با استفاده از تجارب و ترفندهای خود تاثیرات خوبی را در بین مردم دارند. یک اینفلوئنسر در فضای اینستاگرام می ‌تواند هر کسی باشد، از یک بازیگر مشهور گرفته تا یک بیوتی بلاگر یا حتی یک فرد عادی با فن بیان عالی و تاثیر گذار. به طور کلی اینفلوئنسرها به راحتی می‌توانند مخاطبان خاص خواسته خود را جذب کنند، چون راه و رسم ارتباط با مردم را به خوبی درک کرده ‌اند.

بلاگر کیست

2. اینفلوئنسر مارکتینگ

احتمالا می‌ دانید که مارکتینگ به معنای بازاریابی است، پس ابینفلوئنسر مارکتینگ هم به فریلنسرهایی اطلاق می‌شود که با استفاده از انواع روش‌ های بازاریابی مختلف در حال جذب مخاطبین و معرفی کسب ‌و کارها به آن‌ ها هستند. برای مثال ویدئو مارکتینگ یکی از شیوه‌ های اینفلوئنسر مارکتینگ محسوب می ‌شود که به بازاریابی ویدئویی اشاره دارد.

3. تولید محتوا

مهم‌ترین اصل برای بلاگر شدن، تولید محتوای کارآمد است. تولید محتوا به صورت کلی به ایجاد یک محتوا به اشکال مختلف صوتی، تصویری و متنی اشاره دارد؛ بنابراین یک کارگردان، یک گرافیست و یک نویسنده کتاب هم می‌ توانند تولید محتوا کنند، اما بلاگرها باید با استفاده از امکانات مختلف مثل قلم خوب، توانایی کار با ابزارهای گرافیکی موبایلی و کامپیوتری در کنار سایر ابزارها، محتوایی اثربخش و مخاطب ‌پسند تولید کنند.

4. وایرال

یکی از راه ‌های موفقیت در اینستاگرام وایرال ‌کردن یک محتوا است. وایرال در اصل به معنای ویروس است و در فضای مجازی به محتوایی اشاره دارد که به سرعت مثل یک ویروس در بین مخاطبین به اشتراک گذاشته می‌ شود. پس اگر بتوانید محتوایی تولید کنید که به سرعت وایرال شود، می ‌توانید خود را به یک بلاگر موفق تبدیل کنید.

مطالب پیشنهادی:   12 دلیل شکست کسب و کارهای اینترنتی (ایرانی و خارجی)

آموزش بلاگری در اینستاگرام

چگونه بلاگر شویم؟

شاید برای شما سوال پیش بیاید که چگونه بلاگر شویم؟ امروزه بلاگر شدن در اینستاگرام کار آسانی نیست و هر کسی نمی‌تواند یک شبه تبدیل به یک بلاگر موفق و معروف شود. شاید برای شما هم سوال شده باشد که چطوری بلاگر بشیم؟ از این رو، در ادامه به نکات مهمی در مورد آموزش بلاگر شدن در اینستاگرام (چگونه در اینستا بلاگر شویم) اشاره خواهیم کرد.

یکی از شرایط بلاگر شدن در اینستاگرام این است که موضوع مشخصی را برای تولید محتوا انتخاب کنید و فقط در مورد آن موضوع به بحث و گفتگو بپردازید. اگر در موضوع مورد نظر خود تسلط کافی داشته باشید، روز به روز به تعداد فالوورهای شما افزوده خواهد شد. شاید در ابتدای راه فکر کنید تولید محتوا کار بسیار راحتی است و همه می‌توانند انجام دهند. اما در ادامه متوجه خواهید شد که در واقع محتوای با کیفیت تاثیر بسیار زیادی در افزایش فالوورها، لایک و کامنت شما خواهد گذاشت. به عنوان مثال، یک عکس سلفی با کیفیت بسیار پایین یا تصویر یک بشقاب غذا بدون تزیین و نامرتب، نه تنها فالوورهای جدیدی جذب نمی‌کند، بلکه همان چند فالوور موجود در پیج شما را فراری خواهد داد.

ولی اگر عکس‌هایی جذاب و با کیفیت بالا منتشر کنید، افراد زیادی به پیج شما جذب شده و حتی ممکن است محتوای تولید شده توسط شما را با دیگران به اشتراک بگذارند.‌ از دیگر موارد مهم و ضروری در نحوه بلاگر شدن در اینستاگرام اشاره کنیم، سرمایه‌گذاری بر روی گوشی و دوربین با کیفیت بالا است. همواره سعی کنید عکس‌های خود را از زوایای مختلف و با استفاده از دوربین‌های مناسب تهیه کنید. همچنین، می‌توانید عکس‌های خود را به کمک نرم افزارهای مختلف ویرایش کرده و بعد منتشر کنید. علاوه بر آن، استفاده از هشتگ و کپشن‌های مرتبط به جذب مخاطب بیشتر کمک خواهد کرد.

سعی کنید مشخصات خود را به طور کامل در قسمت بیوی پیج خود به طور کامل بنویسید. توجه کنید که این قسمت اولین چیزی است که فالوور‌های شما مشاهده می‌کنند. از این رو، برای نوشتن این قسمت وقت کافی صرف کنید و حتما از موقعیت جغرافیایی و استیکر‌های مناسب استفاده کنید.

برای بلاگر شدن در اینستاگرام حتما باید به طور دائم اقدام به تولید محتوا کنید و سعی کنید روزانه یا چند روز در هفته پست‌های مناسب و با کیفیت منتشر کنید. به عنوان مثال، بلاگرهای موفق نه تنها استوری‌‌های مناسبی از روزمره‌ی خود منتشر می‌کنند، بلکه به کامنت‌های فالوورهای خود واکنش نشان داده و پاسخ سوالات آن‌ها را می‌دهند. به منظور تبلیغ پیج خود می‌توانید از استوری استفاده کنید. در واقع، شما در استوری ارتباط نزدیک‌تری با فالوورهای خود دارید.

در واقع اینستاگرام امکاناتی را برای شما فراهم کرده است تا با استفاده از آن‌ها فالوور‌های هدفمند را به پیج خود جذب کنید. برای بلاگر شدن در اینستاگرام و افزایش فالوور می‌توانید در کپشن پست‌های خود لینک صفحه خودتان را قرار داده و از مخاطبین خود بخواهید که از پست‌های شما دیدن کنند. اگر تمایل دارید پیج خود را گسترش دهید، سعی کنید فعال باشید و در ساعات مشخصی از روز پست خود را منتشر کنید. باید به این نکته اشاره کرد که اینستاگرام از پیج‌های فعال حمایت می‌کند و گاهی اوقات به آن‌ها پاداش می‌دهد. در واقع، در بروزرسانی جدید اینستاگرام این امکان فراهم شده است که اگر شما روزانه و طبق یک برنامه‌ی مشخص پست منتشر کنید، اینستاگرام پست شما را با افراد بیشتری به اشتراک می‌گذارد.

از دیگر ابزارهای موجود در اینستاگرام می‌توان به هشتگ‌ها اشاره کرد که در جذب مخاطب بی تاثیر نیست. به طور کلی، افراد هشتگ‌های مناسب و مرتبط با موضوع مورد علاقه‌ی خود را دنبال می‌کنند و اگر شما در تمامی پست‌های خود از هشتگ مناسب استفاده کنید، محتوای شما برای افراد نشان داده می‌شود. ولی یک سری محدودیت‌هایی نیز وجود دارد. برای مثال، شما قادر خواهید بود برای هر پست فقط 30 هشتگ بنویسید.

برای بلاگر شدن از کجا شروع کنیم؟

در رابطه به سوال برای بلاگر شدن از کجا شروع کنیم در قسمت قبل توضیح دادیم که برای تبدیل شدن به یک بلاگر موفق باید یکسری ویژگی داشته باشید. مطمئنا همه افراد تمامی این ویژگی‌ ها را ندارند، پس اگر حتی چند مورد از آن ‌ها را درون خود می‌بینید، می‌توانید برای به ‌دست ‌آوردن مهارت ‌های دیگر تلاش کنید. در گام اول باید ببینید در چه حوزه‌ ای سررشته دارید و اطلاعات شما درباره چه مباحثی به‌‎دردبخور هستند. حتی اگر در هیچ زمینه‌ا ی متخصص نیستید هم می ‌توانید با مطالعه زیاد و جستجو حرفه‌ ای به‌علاوه کمک گرفتن از رقبا، مسیر بلاگر شدن را طی کنید. در نهایت نیاز است که مراحل زیر را طی کنید.

برای بلاگر شدن از کجا شروع کنیم

 بسیاری از سازمان ها خودسرانه و بدون هیچ گونه استراتژی خاصی اقدام به ایجاد برند کرده اند و وارد بازار کسب و کار شده اند. این کار شاید در کوتاه مدت سودآور باشد اما اگر برند تقویت نشود و از تکنیک های مؤثر و کارآمدی پیروی نکند با شکست مواجه می شود. برای آنکه با مفهوم برند آشنا شوید بهتر است مقاله ” برندینگ چیست” را مطالعه کنید.

  1. ایجاد پیج، تکمیل پروفایل و بیو به شکل حرفه ‌ای و تجاری
  2. مشخص ‌کردن یک استراتژی مشخص + برنامه‌ریزی روزانه، هفتگی و ماهانه طبق یک تقویم محتوایی بلندمدت
  3. سوژه‌ یابی و تولید محتوا، استفاده از ایده‌های خاص، خلاقانه، متنوع و آموزنده
  4. صبوری، پیگیر بودن، روابط خوب با دنبال ‌کنندگان و پاسخ به کامنت ها
  5. مشاوره گرفتن از بزرگان
  6. آشنا بودن به تمام زوایا و ترفندهای وبلاگ
  7. پست‌ گذاری مداوم در یک بازه زمانی مشخص
  8. تبلیغات هدفمند و اثربخش + ارتباط با وبلاگ‌ های مرتبط

نتیجه ‌گیری

در این مطلب از صفر تا صد تبدیل شدن به یک بلاگر را برای شما شرح دادیم. از آشنایی با اصلاحات این حوزه گرفته تا انواع مختلف بلاگری، آموزش و نحوه شروع به کار. اگر احساس می ‌کنید که در این راه می‌توانید موفق شوید، کافی است که با یک برنامه ‌ریزی حرفه‌ ای کار خود را شروع کنید. برای بلاگر شدن نیاز به صرف وقت زیاد و کسب تجربه دارید، شما باید با استفاده از تکنیک‌ های روانشناسی مخاطبان خود را بشناسید تا بتوانید جزو بلاگرهایی شوید که ماهانه چندین میلیون درآمد دارند.

برخی سوالات متداول : 

بلاگر کیست؟

بلاگر کسی است که یک وبلاگ را اداره می‌ کند. وبلاگ هم می ‌تواند ژورنالی آنلاین مثل اینستاگرام، تلگرام و کانال یوتیوب باشد و یا یک وب ‌سایت اطلاعاتی محسوب شود که داده ‌هایی درباره فعالیتی خاص را در بازه‌ های زمانی معکوس از انتها به ابتدا به نمایش می ‌گذارد

انواع بلاگر کدامند ؟

بلاگر مد - بلاگر زیبایی - بلاگر سفر و گردشگری - بلاگر غذا - بلاگر طنز و ..

بازگشت به لیست

5 دیدگاه در “بلاگر کیست + آموزش بلاگری رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *